Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A lányom, mint kísérőm összetört szemei
  2023-12-19 01:14:49, kedd
 
   
  1983-ban támadott meg agyilag a miskolci elmeosztály vezetője, egyszerűen belenyúlt a fejembe, elpattant egy húr, úgy éreztem, s szerelembe estem a munkatársam irányába. Onnantól minden este órákig álltam az erkélyablak előtt és néztem kifelé, mintha várnám őt. Ekkor kaptam a cigányságtól a nemi szervembe csapást a pettingelők miatt, ami borzalmas érzés volt. 1983-ban történt talán, mikor a két világapokalipszis utcáját összetették végtelen hosszabbítás végett. A nagyobbik lányomat születésnapomra számították ki előre, mint egyetlen segítőmet, aki vezet engem vakon az utakon, boltokban, kivégzése alatt világ-Magyarországnak, mivel így akarnak emberré válni és tűzként feltámadni szerepeik, tetteik, betegségeik, deformációik, kurvaságaik végrehajtásával. Mikor a rózsakeresztes rend megtámadott, a gyerek hadakozott a fiúival a szereplőknek, jöttek engem meggyalázni, ahogyan az I. emelet megénekelte, hiszen mindent dalba és írásba foglaltak.1986-ig már elveszítettem a tudatomat, akkor meg egyszerre győztek le valamennyien, meggyaláztatva egy ózdi gázszerelővel. Soós névnél szoktak üzenni a medvének, mikor már nemi betegségekkel támadnak. Ugyanakkkor olyan vagy, mint anyád mondatukkal anyám tetteit kezdték el ismételni, ugyanis Begala unokatestvére előzőleg lekurvázta őt előttem, amit nem érthettem. Jöttek Begaláék, mint rokonai a miskolci elmeosztállyal legyőzésem után, Begala önkívületi állapotomban simogatta a melleimet, melyhez még soha senki nem ért hozzá. Borzalmas volt, tehetetlen voltam, de bosszút álltak rajtam anyám és az ő anyja miatt a Rákóczi a miskolci elmeosztályával a városnak.
Mikor a volt férjem megkergetésemkor közölte, hogy már nem tett volna benned kárt Hrabovszkyné Hogya Mária főszerepét végrehajtva, összetört a szívem, kihunyt belőle a fény, ami a kisugárzást jelentette, örökre.
Most így néz ki a lányom szeme, a rengeteg érthetetlen szenvedése miatt a gyerekeivel is, mivel Nagy Anna helyett vele is tartott el a város, míg tisztította a bibliai apokalipszis tagjait, mint állandó emberiség ellenes csapásokat. Mai napig tart a kihasználása az egész világ láttával és tudtával, de senki sem mondja el neki, hogy mi történik velünk, milyen állapotban vagyok és miken mentem keresztül, hogy engem az ország legyőzői saját sorsuk végrehajtásával halálra szántak, végtelen kínzással maguk helyett.

Szívellenes sorozataiban a Hunnia elmeosztálynak a darabokra hulló szív után jön a porcelánszív, az üres szív, a jégszív és a kőszív, attól függően, milyen gyalázást hajtanak végre. Legutolsó a benkő szív, a kőszíve a lányoknak, meg az angyaloknak.

A lányom azt hiszi mai napig, hogy erkölcstelen lettem, s én nem tudok ezen változtatni. Már nem képes többet elviselni, nem érti, mivel érdemelte ezt a sorsot meg. Azt mondta, én csak azért szültem meg, hogy vezessen engem, gondoskodjon rólam. Nem én akartam, a Hunnia börtön hosszabbított vele, az, amelyik elmeosztályával legyőzte és felszámolta Magyarországot.Mivel elégették az írásaimat, nem tudom mivel bizonyítani. Hogy mondjam el neki, hogy a férje családjának a világkönyvtárát hajtják végre a világ összes szerepével, betegségeikkel, tetteikkel, erkölcstelenségeikkel, szokva le alkoholról, cigiről, füvekről, szerencsejáték szenvedélyrőll,s hogy az orvosok berendezték kartonok szerint a sötétkapus kíséretet tetteik ismétléséhez, ezért végeztek ki folyamatosan a kórházban is, meg itthon. Hogy mondjam el neki,hogy a férje miatt tönkre tették a bal szememet, mert a Hunnia elme testenyészete, mint hellenista szereplő?

Azt hittem februárban lesz hét éve, hogy kaptam segítséget, de hatalmas erővel voltak itt, én nem voltam magamnál. Azóta még rosszabbá,kibírhatatlanná vált a lányom és az én sorsom is. Hiába minden tüdőbetegség, nem hagyják abba a kínzásomat tüdőmnél és szívemnél fogva. Nagy Annáját Romániának is kitüntették, a Feketevonat cigánysága, amelyiknek vissza kellett volna mennie a a halálba valamikor régen a törökökkel együtt ünnepel, mint Románia csapásai. Övé a nagypán népe és utcája, vagyis az Unió központ is. Legyőzték Magyarországot végleg 88 éve olaszliszkai forgószéllel, ezt ismételték Benkő Lajos, anyám apja sorsaként a Rákóczi térrel, még az árja kakas, mint világáldozat sorsa mellett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megkergetésemkor, magyarországnak, születésnapomra, világkönyvtárát, végrehajtásával, elmeosztályával, kibírhatatlanná, szenvedélyrőll, elmeosztállyal, szerencsejáték, elmeosztálynak, magyarországot, betegségeikkel, meggyaláztatva, rózsakeresztes, unokatestvére, testenyészete, elveszítettem, gázszerelővel, betegségekkel, hosszabbított, cigányságtól, apokalipszis, hosszabbítás, állapotomban, erkölcstelen, deformációik, kihasználása, tüdőbetegség, porcelánszív, hrabovszkyné, sorozataiban, szereplőknek, folyamatosan, gondoskodjon, világáldozat, miskolci elmeosztály, munkatársam irányába, erkélyablak előtt, nemi szervembe, pettingelők miatt, nagyobbik lányomat, rózsakeresztes rend, gyerek hadakozott, ózdi gázszerelővel, miskolci elmeosztállyal, miskolci elmeosztályával, volt férjem, kisugárzást jelentette, lányom szeme, rengeteg érthetetlen, bibliai apokalipszis, Jöttek Begaláék, Hrabovszkyné Hogya Mária, Nagy Anna, Nagy Annáját Romániának, Legyőzték Magyarországot, Benkő Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 20  Nem tudhatod  Nagyon különös  Png ház  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reménység és erő Krisztustól e...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Jó éjszakát  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Őrizkednünk kell...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Julian Brass gondolata  A másik dolog,  Png csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nevem  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Fehér virág  Szép estét  Paul David Tripp Április 19  Png férfi  Lóhere  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Ami embereknek lehetetlen, az...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Albert Einsteinről  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Egy maradéktalanul uralt világ  Png telefon  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Soha ne kedvezz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Png kislány  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nevem  Facebookon kaptam  Png férfi  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Radikális szeretet  Szép estét kedves látogatóimna...  Png cica  Facebookon kaptam  Png kutya  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Png fotel  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png kislány  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 21  Gonosz démon-álarc 
Bejegyzés Címkék
miskolci elmeosztály, munkatársam irányába, erkélyablak előtt, nemi szervembe, pettingelők miatt, nagyobbik lányomat, rózsakeresztes rend, gyerek hadakozott, ózdi gázszerelővel, miskolci elmeosztállyal, miskolci elmeosztályával, volt férjem, kisugárzást jelentette, lányom szeme, rengeteg érthetetlen, bibliai apokalipszis, egész világ, ország legyőzői, darabokra hulló, üres szív, benkő szív, férje családjának, világkönyvtárát hajtják, világ összes, orvosok berendezték, sötétkapus kíséretet, férje miatt, kínzásomat tüdőmnél, törökökkel együtt, nagypán népe, árja kakas, megkergetésemkor, magyarországnak, születésnapomra, világkönyvtárát, végrehajtásával, elmeosztályával, kibírhatatlanná, szenvedélyrőll, elmeosztállyal, szerencsejáték, elmeosztálynak, magyarországot, betegségeikkel, meggyaláztatva, rózsakeresztes, unokatestvére, testenyészete, elveszítettem, gázszerelővel, betegségekkel, hosszabbított, cigányságtól, apokalipszis, hosszabbítás, állapotomban, erkölcstelen, deformációik, kihasználása, tüdőbetegség, porcelánszív, hrabovszkyné, sorozataiban, szereplőknek, folyamatosan, gondoskodjon, világáldozat, ismétléséhez, valamennyien, olaszliszkai, forgószéllel, megtámadott, berendezték, megénekelte, ugyanakkkor, összetették, számították, meggyalázni, angyaloknak, mondatukkal, kurvaságaik, pettingelők, erkélyablak, változtatni, feketevonat, végrehajtva, kisugárzást, családjának, munkatársam, érthetetlen, szívellenes, gyerekeivel, bizonyítani, tisztította, elmeosztály, betegségeik, kitüntették, felszámolta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 8458
  • e Hónap: 14699
  • e Év: 66965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.